طرز کار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی، به کیفیت آن بستگی دارد. در واقع برای اینکه بتوانید از طول عمر و عملکرد بیل مکانیکی خود مطمئن شوید، باید پمپ های هیدرولیکی مناسب و با کیفیتی را برای آن ها خریداری کنید. در ادامه با نحوه کارکرد پمپ های بیل مکانیکی و عوامل موثر بر آن، آشنا می شوید.

پمپ های هیدرولیکی اجزای جدا نشدنی بیل های مکانیکی
قدرتمند ترین ماشین آلات صنعتی را می توان بیل های مکانیکی معرفی کرد، اما آنچه این ماشین ها را به مهم ترین اجزای ساخت و ساز تبدیل کرده است را سیستم هیدرولیک و پمپ های آن می دانند. در واقع هیچ کدام از انواع بیل های مکانیکی بدون وجود پمپ های هیدرولیکی توانایی فعالیت ندارند. طرز کار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی با سایر الکتروپمپ ها، کاملا متفاوت است.
این پمپ ها با فشرده سازی روغن، نیرو و قدرتی باور نکردنی را به بیل مکانیکی هدیه می دهند که به موجب آن، بازو ها می توانند بچرخند. پمپ های هیدرولیک بیل های مکانیکی، نیرو را به صورت کاملا یکنواخت در سیستم پخش می کنند تا این ماشین آلات بدون اختلال به فعالیت خود ادامه دهند. در ادامه طرز کار پمپ های هیدرولیکی در بیل مکانیکی را بررسی می کنیم.

آشنایی با طرز کار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی و ویژگی های آن
پمپ های هیدرولیکی به عنوان قلب بیل های مکانیکی شناخته می شوند. اساس کار این پمپ ها بر افزایش نیرو و انرژی دلالت دارد. از این جهت وظیفه اصلی این پمپ ها را دریافت انرژی مکانیکی و تبدیل آن به انرژی الکتریکی می دانند. انرژی الکتریکی تولید شده توسط پمپ های هیدرولیک، به سیال درون سیستم انتقال داده می شود و سرانجام انرژی سیال به طور چشمگیری افزایش می یابد.
این انرژی، نیروی لازم برای چرخش بازو ها، جک ها و … را تامین می کند و موجب حرکت بیل مکانیکی می شود. توجه داشته باشید که پمپ های هیدرولیکی بیل مکانیکی به صورت دو طبقه طراحی می شوند. یکی از طبقات به گردن بیل اختصاص دارد و دیگری استیک و خالی کن را به حرکت در می آورد.
انواع پمپ های هیدرولیک که برای بیل های مکانیکی مناسب هستند
با این که طرز کار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی در تمام انواع آن یکسان است، اما با این حال مدل های مختلفی از آن ها طراحی و تولید می شوند. از جمله رایج ترین انواع پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی می توان به Main Pump اشاره کرد. این پمپ به دلیل قدرت پمپاژ بالا، برای بیل های مکانیکی بسیار بزرگ مناسب است. دبی این پمپ به صورت متغیر طراحی شده و می تواند فشار خروجی را کنترل و تنظیم کند.
از دیگر انواع پمپ های بیل مکانیکی را می توان سوئینگ ها دانست. سوئینگ ها، نیرو تولید شده توسط سیستم را به گیربکس گردان منتقل می کنند. پمپ های دنده ای یا سروو، موجب پمپاژ یکنواخت روغن در لیور ها می شوند. پمپ های تراول نیز نقش چشمگیری در بیل های مکانیکی دارند که امکان حرکت این ماشین آلات را فراهم می کنند.

عواملی که بر طرز کار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی تاثیر می گذارند
به منظور بهبود عملکرد پمپ های هیدرولیکی در بیل های مکانیکی، باید به نکات ویژه ای توجه کنید. نوع پمپ در توانایی حرکت بیل مکانیکی اهمیت زیادی دارد. سعی کنید پمپ هایی را بخرید که دبی متغیری داشته باشند و از فیلتر های درونی استفاده کنند. برای خرید پمپ های هیدرولیک حتما به میزان ویسکوزیته سیال، فشار خروجی، دمای سیال و … توجه کنید. سرعت دوران پمپ و حجم جا به جایی روغن نیز از دیگر عوامل موثر بر طرز کار پمپ های هیدرولیک بیل مکانیکی هستند.
پمپ های هیدرولیک بیل مکانیکی را از کجا بخریم؟
طرز کارپمپ هیدرولیکبیل مکانیکی را تابعی از کیفیت آن می دانند. از این جهت برای خرید پمپ های هیدرولیکی، کیفیت آن ها را در اولویت قرار دهید. به منظور اطمینان از کیفیت پمپ های بیل مکانیکی می توانید به وب سایت تجارت صنعت امید آریا مراجعه کنید. این مجموعه کامل ترین تجهیزات هیدرولیکی را با کیفیتی قابل اطمینان، به شما ارائه می دهد.
نتیجه گیری
آشنایی با طرز کار پمپ هیدرولیک بیل مکانیکی به شما کمک می کند تا بتوانید طول عمر این ماشین آلات را افزایش دهید. توصیه می شود که پمپ های هیدرولیکی را حتما متناسب با ابعاد و توان بیل مکانیکی خریداری کنید. برای انتخاب بهترین نوع پمپ هیدرولیک برای ماشین آلات صنعتی خود، با کارشناسان مجموعه تجارت صنعت امید آریا در ارتباط باشید.
محصولات مرتبط:
مقالات مرتبط:
بدون دیدگاه