پمپ هیدرولیک چیست

کارایی پمپ های هیدرولیک در سیستم های دینامیکی بسیار گسترده است. در حال حاضر انواع مختلفی از این پمپ ها طراحی شده اند. به همین دلیل کاربران محدودیتی در خریداری آن ها ندارند. در ادامه به سوال “پمپ هیدرولیک چیست؟” پاسخ می دهیم و پرکاربرد ترین مدل های آن را بررسی می کنیم.

پمپ هیدرولیک چیست و چه ضرورتی برای سیستم های دینامیکی دارد؟

پمپ های هیدرولیکی اصلی ترین اجزا در سیستم های دینامیکی هستند. در واقع بدون وجود این پمپ ها، عملکرد سیستم دینامیک نیز به طور کامل مختل می شود. پمپ هیدرولیک، روغن موتور را در سیستم به گردش در می آورد و با کمک سیلندر ها، آن را فشرده می کند. جالب است بدانید که پمپ های هیدرولیکی، با بهره گیری از اصل جابجایی، می توانند انرژی مکانیکی را به انرژی الکتریکی و فشار تبدیل کنند. توجه داشته باشید که پمپ های هیدرولیک برای سیالاتی با ویسکوزیته پایین، مناسب تر هستند.

کدام نوع از پمپ های هیدرولیک برای فعالیت شما مناسب تر هستند؟

در صنعت، پمپ هیدرولیک را با عنوان پمپ جابجایی مثبت نیز می شناسند. در این پمپ ها، سیالات با کمک چرخش محور اصلی وارد سیستم می شوند و تنها مقدار معینی از آن ها با فشار مشخص جریان می یابند. به منظور تامین نیاز تمام مصرف کنندگان، پمپ های هیدرولیک را در انواع مختلفی طراحی می کنند. برای پاسخ به سوال “انواع پمپ هیدرولیک چیست؟” با ما همراه شوید.

انواع پمپ های هیدرولیک
انواع پمپ های هیدرولیک

کاربرد پمپ های هیدرولیک پیستونی و معرفی انواع آن

مدل پیستونی کاربردی ترین نوع پمپ هیدرولیکی به حساب می آید. اصلی ترین دلیل پرفروش بودن پمپ پیستونی را می توان مکانیزم عملکرد آن دانست. الگوی حرکتی پیستون ها در سیلندر، به دو صورت انجام می گیرد. در نوع اول، پیستون ها به صورت رفت و برگشتی حرکت می کنند. در حالی که حرکت پیستون ها در نوع دوم، به صورت دورانی است. شما می توانید با مراجعه به وب سایت تجارت صنعت امید آریا، پاسخ مناسب تری را برای “پمپ هیدرولیک چیست؟” به دست آورید.

پمپ های هیدرولیک چرخ دنده ای برای کدام سیالات مناسب هستند؟

اگر به دنبال پاسخی برای سوال “ویژگی های پمپ هیدرولیک چیست؟” هستید، باید مدل های مختلف آن را بررسی کنید. پمپ های دنده ای، از دیگر انواع تجهیزات هیدرولیکی هستند. این پمپ ها نسبت به محصولات مشابه، ابعاد کوچک تری دارند و میزان سائیدگی قطعات در آن ها بیشتر است.

به همین دلیل گزینه مناسبی برای صنایع بزرگ نیستند. توجه داشته باشید که پمپ های هیدرولیک چرخ دنده ای، تنها برای سیالاتی با فشار ۲۱۰ بار کاربرد دارند. این پمپ ها به دو مدل دنده ای داخلی و خارجی تقسیم می شوند که به ترتیب برای تحمل فشار های ۱۰۰۰ و ۴۰۰۰ پوند بر اینچ مناسب هستند.

کاربرد پمپ های هیدرولیک
کاربرد پمپ های هیدرولیک

پمپ های هیدرولیک پره ای و سرعت ویژه آن ها

مدل پره ای را می توان آخرین نوع پمپ هیدرولیک دانست. این پمپ ها در جریان ثابت و با صدای بسیار کم، فعالیت می کنند و در ابعاد کوچکی تولید می شوند. پمپ پره ای سرعتی معادل ۳۰۰۰ الی ۳۶۰۰ دور بر دقیقه دارد و می تواند بیش از ۵۰ سی سی از سیالات را در سیستم جا به جا کند. توانایی تحمل فشار این پمپ در محدوده ۳۰۰ بار قرار دارد. از این جهت گزینه ایده آلی برای ماشین های ساخت و ساز جاده و ریخته گری، به حساب می آید.

نکات مهمی که رعایت آن ها برای افزایش طول عمر پمپ های هیدرولیکی ضروری هستند

اکنون که به سوال “پمپ هیدرولیک چیست؟” پاسخ دادیم، باید راهکار های افزایش طول عمر آن را نیز شرح دهیم. از جمله این راهکار ها را می توان استفاده از روغن های تمیز و عاری از آلاینده دانست. کار کردن پمپ های هیدرولیکی به صورت خشک، می تواند آسیب های جبران ناپذیری را به وجود آورد. به همین دلیل فرایند روغن کاری را به صورت منظم انجام دهید. هر پمپ ویسکوزیته مشخصی دارد و باید این پمپ ها را مطابق با غلظت سیال و فشار و دمای آن خریداری کنید.

خرید پمپ های هیدرولیک
خرید پمپ های هیدرولیک

نتیجه گیری

“پمپ هیدرولیک چیست؟” رایج ترین سوال خریداران تجهیزات صنعتی به حساب می آید. پمپ های هیدرولیکی از جمله تجهیزات مهم در سیستم های دینامیکی هستند که عملکرد تمام اجزا به آن ها وابسته است. تجارت صنعت امید آریا، راهنمای شما برای خریداری پمپ های هیدرولیکی باکیفیت خواهد بود. شما می توانید جهت خریداری تجهیزات هیدرولیکی، به وبسایت این مجموعه مراجعه کنید.

 

محصولات مرتبط:

پمپ هیدرولیکی ویت

پمپ هیدرولیکی رکسروت

مقالات مرتبط:

تست پمپ هیدرولیک چگونه انجام می شود؟

زمان تعویض پمپ هیدرولیک و قیمت پمپ هیدرولیک مایلری

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *